VALIKKO

Hammasklinikka Kruunun lämminhenkisyys välittyy esittelyvideossa

Huippuosaamisen kruunajaiset

Asiakkaat ja palvelu ovat aina olleet strategian keskiössä tamperelaisella Hammasklinikka Kruunulla, joka tunnetaan erityisesti implanttihoidoista, keraamisista kruunuista ja täytteistä sekä esteettisestä hammashoidosta.

”Kruunussa on oivallettu, että huippuosaamisen lisäksi hammasklinikan pitää olla kodikas ja lämminhenkinen. Palvelun on viestittävä aidosta asiakasymmärryksestä”, toteaa oivallusjohtaja Tapio Unto ja kehottaa lepuuttamaan silmiä oheisen videon verran Hammasklinikka Kruunun upeassa miljöössä ja sen sydämellisessä asiakassykkeessä.

Oivallus on ollut mukana Kruunun strategiatyössä vuodesta 2008 asti ja auttanut palvelukonseptin jatkuvassa kehittämisessä sekä jalkauttanut konseptia konkreettisiin, myyntiä lisääviin toimenpiteisiin. Digiviestintää on kehitetty Oivalluksen avulla vuosien mittaan voimakkaasti, ja sen on nähty tuottavan myös tulosta. Esimerkiksi liikkuvan kuvan viestinnälliseen voimaan on luotettu yhdessä kumppanuuden alkumetreiltä asti.

Hammasklinikka Kruunun toimitusjohtaja, omistaja ja hammaslääkäri Rauni Kalliala toteaa: ”Jokaisen menestyvän yrityksen taustavoimana on älykäs tilitoimisto ja luova mainostoimisto.”

Aiheeseen liittyviä
toteutuksia

Arkisto

Polarteknik Smart Partition Wall -video

Suunnittelimme, käsikirjoitimme ja roolitimme esittelyvideon Polarteknikin uuden ja älykkään Smart Partition Wall -tuotteen lanseeraukseen. Samalla teimme kevyen tuotebrändäyksen sekä siitä […]

Lue lisää