VALIKKO

Markkinointi­viestinnän täsmätuotteet

Erikoisosaamistamme on ideoida, suunnitella, kuvittaa, kirjoittaa, kääntää, taittaa, painattaa ja julkaista diginä laajalla skaalalla markkinointiviestinnän erilaisia tuotteita.

Yritysilmeet

Toteutamme asiakkaillemme omaperäiset ja edukseen erottuvat ja yritysilmeet. Suunnittelemme logot, tunnukset ja liikemerkit ja määrittelemme yritykselle sopivan väri- ja kuvamaailman sekä typografian eri käyttökohteet huomioiden.

Painetut ja sähköiset materiaalit

Suunnittelemme ja toteutamme esitteet, katalogit, vuosikertomukset, esityspohjat, lomakkeet ja käyntikortit tarpeesi mukaan – aina sähköisistä versioista valmiisiin painotuotteisiin asti.

Visualisoinnit eri tarpeisiin

Tarvitset sitten yksittäistä kuvitusta tai vaikkapa yrityksesi strategian kuvamuotoon pukemista meiltä löytyy ideat ja keinot niiden toteuttamiseen.

Graafiset ohjeistot

Ohjeisto auttaa pitämään yritysilmeesi esiintymiset johdonmukaisina niin digitaalissa kanavissa kuin painetuissa julkaisuissa ja on siten yrityksesi visuaalinen identiteetti yksiin kansiin koottuna. Perinteisten logo-, väri- ja kirjasinmääritysten lisäksi kokonaisuus voidaan rakentaa kaikki kohtaamispisteet kattavaksi, laajuus määritellään aina tarpeidesi mukaan.

Verkkosivut ja -kaupat

Toteutamme sivut aina tarpeidesi mukaan mittatilaustyönä ja responsiivisesti. Sivuston päivityksen rakennamme Word Press -sisällönhallinnalla helposti hoidettavaksi ja verkkokaupparatkaisuissa käytämme moneen taipuvaa WooCommercea.

Tuotepakkaukset

Suunnittelemme tuotteellesi – tai vaikka koko tuoteperheelle – tuoteilmeen, joka herättää huomiota, auttaa erottumaan kilpailijoista, on toistattava kautta koko tuotelinjan ja silti vielä sisältää kaiken tarvittavan asiatiedon fiksusti jäsenneltynä.

Messuosastot ja -materiaalit

Suunnittelemme näyttävät ja toimivat messuosastojen seinäpinnat, jaettavat painomateriaalit sekä sähköiset esitysratkaisut.

Videotuotannot ja valokuvaus

Haluatko brändisi erottuvan massasta visuaalisesti kiinnostavalla tavalla? Oivallusammattilaisten avulla löydät vaikuttavat ratkaisut, joissa huomíoidaan niin tavoitemielikuva, arvot, aikataulu kuin budjettikin. Meiltä saat mm. tarpeidenne mukaiset brändivideot, tuotevideot, tapahtumavideot, mainosvideot, kuvapankkivideot, mainoskuvat, tuotekuvat, ruokakuvat, mallikuvat, henkilökuvat, tapahtumakuvat ja kuvapankkikuvat.

Oivalluksella on takanaan satojentuhansien kuvien kokemus yli 30 vuoden ajalta.

Markkinointi- ja viestintäsuunnitelmat

Idea ja bisnes on, mutta kauppa ei käy! Mitä tehdä? Meiltä saat avuksi tehokkaat ja käytännönläheiset sisältösuunnitelmat, joissa kirkastetaan mm. markkinointiviestintänne tavoitteet, kohderyhmät, teemat, aiheet, kanavat ja aikataulut. Asiantuntijamme pureutuvat tarvittaessa myös pintaa syvemmälle ja auttavat tarkastelemaan brändisi ydintarinaa, kaupallisia tavoitteita ja mahdollisuuksia. Näin selvitämme yhdessä, miten tarina välitetään oikealle kohderyhmälle, mitä uutta potentiaalia löydämme ja millä äänensävyllä puhuttelemme kaikkein vaikuttavimmin. Lisäksi analysoimme yrityksenne nykyiset sekä mahdolliset myös uudet, korkean potentiaalin kanavavalinnat.

Sisällöntuotanto ja sisältömarkkinointi

Tiedotteet, uutiset, blogit, asiantuntija-artikkelit, uratarinat, verkkosivutekstit, somejulkaisut… Sisällöntuottajamme auttavat kiteyttämään ydinviestinne sanoiksi ja kuviksi – ja tekemään ne näkyväksi ja kuuluvaksi oikeissa kanavissa.

Asiakasymmärrys, markkinoinnin automaatio ja medioittaminen

Brändin ydin rakentuu asiakasymmärryksen ympärille. Markkinoinnin automaatiotyökalut puolestaan auttavat tehokkaassa medioittamisessa.

Jotta markkinointiviestinnän investoinnit olisivat kannattavia, on ymmärrettävä syvällisesti niin kohdeasiakkaiden tarpeet kuin ostopolutkin.

Oivalluksen täsmätuotteet auttavat parantamaan asiakasymmärrystä, toteuttamaan markkinointiviestinnän tehokkaasti ja medioittamaan sen kohdeyleisölle oikealla tavalla.

Tapahtumasuunnittelu ja tuotanto

Suunnittelemme ja toteutamme niin pienet kuin isommatkin tapahtumat (n. 5–150 hlöä). Tapahtumiemme fokuksessa on aitojen kohtaamisten mahdollistaminen sekä brändisi ytimen muuttaminen kiinnostavaksi, elämykselliseksi ja muistettavaksi kokemukseksi. Kysy lisää referensseistämme – suunnitellaan yhdessä lisää.

Jotain muuta?

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Aiheeseen liittyviä
toteutuksia