Facebook Instagram

Mainostoimisto Oivallus Tampere

CASE Hammasklinikka Kruunu

Uuden konseptin kruunajaiset

Implanttihoidoista, keraamisista kruunuista ja täytteistä sekä esteettisestä hammashoidosta tunnetulla tamperelaisella Hammasklinikka Kruunulla asiakkaat ja palvelut ovat aina olleet strategian keskiössä.

Oivallus on ollut vuodesta 2008 mukana Kruunun strategiatyössä sekä auttanut palvelukonseptin jatkuvassa kehittämisessä ja jalkauttanut konseptia konkreettisiin, myyntiä lisääviin toimenpiteisiin. Esimerkiksi digimainontaa on kehitetty Oivalluksen avulla voimakkaasti ja sen on nähty tuottavan tulosta. Yhteistyö Oivalluksen kanssa on luonut Kruunulle ylivoimaista kilpailuetua ja yritys on kasvattanut asiakasmääriään ja liikevaihtoaan vuosittain.

”Kruunussa on Oivallettu, että huippuosaamisen lisäksi hammasklinikan pitää olla kodikas ja lämminhenkinen, sellainen palvelu, joka viestii aidosta asiakasymmärryksestä”, toteaa Oivallusjohtaja Tapio Unto ja kehottaa pitämään silmällä Hammasklinikka Kruunun markkinointitoimenpiteitä, sillä: ”Tälle vuodelle on luvassa huikean uuden konseptin kruunajaiset. Vastaavaa ei koko Pohjoismaissa ole ennen nähty.”

Lue lisää Kruunun ja Oivalluksen yhteistyöstä: Viime vuonna Aamulehti teki Pirkanmaan menestyjäyrityksistä juttusarjan: Aamulehden menestystarinat

 

Tutustu Hammasklinikka Kruunuun: www.kruunu.net

Katso myös: Case Air Group ja Case Tamminen

 

Kysy lisää