Facebook Instagram

Mainostoimisto Oivallus Tampere

CASE Air Group

Pellin uudet liikkeet

Oivallus on aidosti kiinnostunut ja sillä on ymmärrystä monenlaisista toimialoista. Oivallusjohtaja Tapio Unto on työuransa aikana oppinut löytämään jokaisen toimialan ja yrityksen ytimen, jota joku sieluksikin kutsuu. Se on tärkein vaihe brändityön ja asiakasymmärryksen onnistumiselle ja sitä myötä tunnettuuden ja myynnin kasvattamiselle.

Air Group on arvostettu kotimainen ilmastointi- ja ohutlevyalan yritys, joka on palvellut monipuolisella ammattiosaamisellaan asiakkaitaan vuodesta 1997. Air Groupin tarjontaan kuuluvat ilmastoinnin ja äänenvaimennuksen tuotteiden suunnittelu ja valmistus, rakennus- ja marine-toimialojen ilmastointiosaaminen sekä laajat laitekokonaisuudet ja ohutlevytuotteet.

”Sloganinsa mukaan Air Group taipuu toiveisiisi, ja asia on näin myös kirjaimellisesti. Kaiken tekemisen keskiössä heillä on asiakkaiden kuunteleminen, ymmärtäminen ja auttaminen, ja tässä heidän arvonsa kohtaavat täysin Oivalluksen arvot. Olemme olemassa asiakkaidemme auttamista varten”, toteaa Oivallusjohtaja Tapio Unto.

Oivallus on auttanut Air Groupia brändiuudistuksessa, konseptoinnissa sekä konkreettisissa markkinointitoimenpiteissä vuoden 2017 alusta lähtien. Ilme on uudistettu, mikä näkyy muun muassa kokonaan uudelleen rakennetuilla, visualisoiduilla ja toimitetuilla verkkosivuilla. Pelti on herätetty esteettiseen eloon. ”Tanssiva pelti on asiakkaalle videon keinoin esitetty kutsu lähteä pyörähtämään yhdessä pellin monimuotoiselle parketille ja katsastamaan, kuinka joustavin liikkein asiakkaan toiveisiin taivutaan.”

 

Katso pellin uusimmat muuvit täältä: www.airgroup.fi

Katso myös: Case Hammasklinikka Kruunu ja Case Tamminen

 

Kysy lisää